Mentinerea frumuseţii tenului este întoarcerea la natura prin “Cosmetica de autor” în cadrul tratamentelor cosmetice naturale!

Tratament REVTALIZANT 

45. frumoasa.Protocolul de tratament pentru tipurile de ten: gras uleios, mixt, comedogenic. Acest protocol urmat cu regularitate previne instalarea inestetismelor cutanate, asigură curatarea non invaziva, hidratarea si hrănirea tenurilor. Revitalizeaza celulele dermice, restaureaza supleţii pielii in  mod natural, reducerea şi prevenirea apariţiei comedoanelor.

 

 

FÂNTÂNA TINEREŢII – tratament intensiv de hidratare si hranire

CALEAFormulă de tratament personalizată pentru barbati, de curatare,  hidratare intensă, stimularea microcirculatiei și revitalizare este CALEA spre un ten sanatos.  Masaj special cu ROLE DE JAD ce stimulează fluxul sanguin si energetic, susţine metabolismul tuturor tipurilor de ten. 

 

 

Terapie anti ageing LIFTING EFECT

13479783_1321580594537580_443348021_nTerapie cosmetică cu produsele dermatocosmetice –antioxidante, acid hyaluronic, celule stem vegetale și ROLE DE JAD. Masajul personalizat ANTI AGEING cu efect de lifting, împreună cu active dedicate extrase din plante, ce duc la îmbunătățirea posturii, destindere, armonizarea sentimentelor și drenaj limfatic.

 

 

Masaj ANTIAGEING 

„Chipul, dintre toate părțile corpului, este acela care permite cel mai bine identificarea stării de spirit a individului. Tensiunea, contracturile și spasmele lasă, cu timpul, semne profunde. Cu trecerea anilor, dificultățile pe care trebuie să le înfruntăm în viață se resimt și sunt înregistrate de către corp și de chipul nostru sub formă de blocaje.”Masajul facial, al bustului, periorbicular şi cervical, prin masaj bioenergetic cu efect de lifting este decontractant, relaxant si drenant. În protocol sunt incluse elixire antioxidante din acid hyaluronic şi celule stem vegetale ce întreţin şi previn instalarea ridurilor. Masaj al bustului cu role de jad.

Consultanta si progr. : 0722 745 679  nativiscosmeticanaturista  

Lasă un răspuns